Super zoo România aduce în atenția clienților tehnologia TICKLESS, noua generație de protecție ultrasonică împotriva căpușelor și purecilor pentru familia dumneavoastră.

TICKLESS este un dispozitiv repelent electronic, modern, special conceput pentru câini și pisici de toate vârstele. Este varianta perfectă de protecție pentru animăluțele care prezintă alergii la tratamentele și zgărzile antiparazitare. Având o dimensiune mică, este accesoriul perfect pentru protecția și comfortul animăluțului dumneavoastră.

Ecologic, fără substanțe chimice și parfum, perfect sigur de utilizat chiar și pentru animalele de companie tinere, în vârstă, bolnave sau gestante.

Acționează pe principiul transmiterii de impulsuri ultrasonice, care sunt inofensive și imperceptibile pentru oameni sau animale, dar în același timp ține la distanță căpușele și purecii. În caz de infestație masivă, este indicat ca prima dată să faceți o deparazitare externă cu o pipetă sau șampon antiparazitar.

TICKLESS PET este varianta ideală pentru toate taliile de câini. Având o dimensiune mică, de doar 4 cm, este accesoriul perfect pentru protecție. Cele 4 culori în care este disponibil, oferă libertate stăpânilor să aleagă cea mai sigură și chic protecție pentru cei mai năzdrăvani membri ai familiei. Fără componente toxice, Tickless Pet ține la distanță căpușele și purecii, având o rază de acțiune de până la 1,5m. Astfel, animăluțul dumneavoastră se poate bucura de o protecție de aproape 12 luni de la activarea dispozitivului.

Mod de utilizare

Trageți banda de protecție afară de sub baterie, pentru activarea produsului.  Activarea aparatului este semnalizată de 4 lumini consecutive. Funcționarea produsului se poate verifica prin apăsarea butonului. Dacă se aprinde lumina roșie, atunci aparatul este în funcțiune. Aplicați aparatul pe zgarda câinelui cu partea grilată în partea opusă a corpului animalului.

TICKLESS MINI DOG/CAT

TICKLESS MINI cu un design modern este special conceput pentru blănoșii de talie mică.  Este mai puternic și mai eficient decât orice alt repelent cu ultrasunete de pe piață.

Raza de acțiune fiind până la 2,5m în jurul patrupedului. Datorită celui mai recent studiu de teren, putem concluziona că dispozitivul este eficient în proporție de 94% împotriva căpușelor și purecilor, fără a utiliza substanțe chimice periculoase! Aparatul este reîncărcabil, iar perioada de protecție este de peste 1 an.

Prezintă o funcție de lumină pe timp de noapte, pentru o localizare mai ușoară a prietenului nostru patruped.

Mod de utilizare

Pentru a începe să utilizați TICKLESS MINI, spălați animalul dvs. de companie cu un șampon pentru căpușe și purici și îndepărtați orice paraziți rămași. Încărcați dispozitivul timp de cel puțin 3 ore înainte de prima utilizare. Alegeți o bandă de silicon din cutie și introduceți-o în urechea laterală a dispozitivului. Puneți banda și dispozitivul pe guler și trageți banda sub guler. Introduceți silicon în cealaltă ureche laterală. Când este bine fixat, TICKLESS® rămâne fixat în siguranță.

V-am stârnit curiozitatea cu aceste aparate minuscule, dar care oferă protecție mare, și doriți să-i oferiți cea mai sigură și de durată protecție ecologică? Vă așteptăm cu drag cu blănosul în magazinele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *