Unii oameni îți vor spune că un câine nu are nevoie de un cadou de Crăciun. Dimpotrivă !

Fiind parte integranta a familiei, un câine merită pe deplin să primească o jucărie sau ceva bun.

Să faci un cadou de sărbători blănosului tău este o maniera unică de a întări relația care vă leagă. Poți să îi implici și pe copii (daca ai), vor fi fericiți să contribuie sau să aleagă împreună cu tine un cadou potrivit.

Până la urmă asta reprezintă spiritul sărbătorilor, nu-i așa ?

Ce cadou să îi oferi câinelui tău ?

Dacă citești acest articol, probabil că te întrebi exact asta. Iată câteva idei din care să te inspiri :

Un desen făcut de copilul tău

Dacă ai un cățel și în același timp un copil sau mai mulți, ai observat deja că o puternică relație de prietenie îi leagă de la cele mai fragede vârste. Un câine este o ocazie minunată de a ii învăța pe copiii noștri  despre responsabilitate, empatie, dragoste necondiționată și multe alte lecții de viață pe care avem ocazia să le descoperim datorită animăluțelor care ne înconjoară.

Pentru a-l implica în ambianța de sărbători și a-I da posibiliatea de a-și exprima dragostea pentru cățelul vostru, propune-i copilului tău să  îi facă un desen special de Crăciun. Este un cadou simplu și personal care îl va ajuta să își expună sentimentele în culori și în felul în care își dorește. Singurul inconvenient este că nu este neapărat o jucărie pe care câinele să o poată folosi, dar este o modalitate frumoasă de a-ți încuraja copilul să ia parte la activitățile legate de Crăciun și să creeze o legătură frumoasă cu blănosul vostru.

Un medalion personalizat

Și dacă pentru Crăciun îi oferi o bijuterie ? Câinele tău merită un medalion personalizat. Poți crea un accesoriu unic care să îl identifice în același timp. Adăugând numele lui și numărul tău de telefon, de exemplu, ai putea fi contactat ușor în cazul în care s-ar pierde.

O eșarfă pentru căței

Un alt accesoriu simpatic pe care îl poți oferi câinelui tău de Crăciun este o eșarfă. Există numeroase modele, culori și imprimeuri pe care le poți asorta blăniței lui sau ținutei tale. Poți de asemenea personaliza bandana, brodând numele animăluțului tău sau chiar și numărul de telefon, la fel ca și pe medalie.

O jucărie de pluș

Dacă iubești jucăriile de pluș, să știi că este valabil si pentru patrupedul din dotare. Există nenumărate modele de jucării din pluș pentru căței, solide și care să nu îl pună în pericol. Câinilor le place mult să aibă o jucărie a lor, poți citi mai multe despre asta în articolul nostru dedicat acestui subiect (link către articolul despre doudou pentru căței).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *